zondag 9 april 2017

Thaise komkommersalade

Deze Thais aandoende salade is fantastisch voor bij een oosterse maaltijd, maar ook bij de barbeque zal het lekker smaken. Snel, simpel en lekker: de ideale zomersalade.

Thaise komkommersalade


Ingrediƫnten:


  • Een pond komkommer, in de lengte doorgesneden en ontdaan van de zaden 
  • 1/3 tot 1/2 eetlepel witte wijnazijn, met water aangevuld tot 1 eetlepel. 
  • Een stukje gember, geraspt.
  • 1 eetlepel soyasaus
  • 1/2 theelepel suiker
  • Wat zout en peper
  • verse koriander naar smaak 

Hoe maak je Thaise komkommersalade?


  • Snij de van zaden ontdane komkommer in plakjes en doe deze in een kom. 
  • Voeg alle ingrediĆ«nten toe, behalve de verse koriander. 
  • Hussel alles door elkaar. 
  • Stooi de verse koriander eroverheen
  • Dien op. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten