Deze Thais aandoende salade is fantastisch voor bij een oosterse maaltijd, maar ook bij de barbeque zal het lekker smaken. Snel, simpel en lekker: de ideale zomersalade.
 |
Thaise komkommersalade |
Ingrediƫnten:
- Een pond komkommer, in de lengte doorgesneden en ontdaan van de zaden
- 1/3 tot 1/2 eetlepel witte wijnazijn, met water aangevuld tot 1 eetlepel.
- Een stukje gember, geraspt.
- 1 eetlepel soyasaus
- 1/2 theelepel suiker
- Wat zout en peper
- verse koriander naar smaak
Hoe maak je Thaise komkommersalade?
- Snij de van zaden ontdane komkommer in plakjes en doe deze in een kom.
- Voeg alle ingrediƫnten toe, behalve de verse koriander.
- Hussel alles door elkaar.
- Stooi de verse koriander eroverheen
- Dien op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten