zondag 27 maart 2016

Heerlijke gluten en lactosevrije pannenkoeken

Eigenlijk zijn dit geen pannenkoeken, maar pannenkoekjes. Het werkt namelijk beter als je vier kleintjes tegelijk in een pan bakt.

Een super simpel recept, wat je nog sneller maakt dan 'echt' pannenkoekenbeslag.

En niks geen armoedige vervanging. Gewoon net zo lekker.
Onderstaand recept is voldoende als tussendoortje voor twee personen. Voor meer trek het recept per persoon rekenen.

Pannenkoeken van banaan en ei

Ingrediƫnten:

2 eieren
1 rijpe banaan.

Hoe maak je glutenvrij / lactosevrije pannekoeken?

  • Prak de banaan fijn tot het prut is.
  • Breek de eieren en klop ze met de vork door de banaan heen. 
  • Verhit wat olie in een koekenpan
  • Schep met een opscheplepel vier scheppen beslag in de pan
  • Draai de pannenkoekjes om als ze beginnen te stollen
  • Besprenkel met poedersuiker, stroop of wat anders naar keuze. 


Makkelijk niet waar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten