Het is zo saai om voor 2 personen 12 dezelfde muffins te bakken, dus probeer ik in 1 bakgang vaak meerdere varianten tegelijk te bakken.
Dat waren deze keer:
- chocolademuffins
- chocolade-sinaasappelmuffins
- en chocolade-sinaasappel-munt-muffins.
In de laatste variant zat verse fijngeknipte munt. De munt blijft te zien in mooie knalgroene stukjes en de muffin krijg een subtiele muntsmaak.
Wil je deze 3 smaken muffins uitproberen? Maak dan eerst het beslag voor chocolademuffins en vul 4 vormpjes. Voeg dan 4 flinke eetlepels gekonfijte sinaasappelschil toe aan het beslag, roer dit goed door en vul weer 4 vormpjes. Doe dan 3-4 eetlepels verse, fijngeknipte muntblaadjes bij het beslag, roer dit weer goed door en vul de laatste vormpjes.
Het is hierbij handig om verschillende kleuren vormpjes te hebben en elke muffin soort zijn eigen kleur te geven.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten