De geplande Turkse pizza viel af. In plaats daarvan maakte ik een mexicaanse wrap met chilibonen tex mex, gehakt en rucola. Mmmm!
Ingredienten chilibonen texmex:
Olijfolie
1 ui, fijngehakt
1 blik kidneybonen in chilisaus
1 blikje tomaat in stukjes
beetje tomatenpassata
Hoe maak je chilibonen texmex:
Bak de ui zacht in wat olijfolie op middelhoog vuur.
Doe de kidneybonen met saus, tomaatblokjes en tomaatpassata erbij.
Breng aan de pruttel en laat even doorpruttelen.
Klaar!
(ook lekker met rijst, wat tortillachips en een dot zure room)
Olijfolie
1 ui, fijngehakt
1 blik kidneybonen in chilisaus
1 blikje tomaat in stukjes
beetje tomatenpassata
Hoe maak je chilibonen texmex:
Bak de ui zacht in wat olijfolie op middelhoog vuur.
Doe de kidneybonen met saus, tomaatblokjes en tomaatpassata erbij.
Breng aan de pruttel en laat even doorpruttelen.
Klaar!
(ook lekker met rijst, wat tortillachips en een dot zure room)
Overige ingredienten voor op de wrap:
2-3 ons gehakt, rul gebakken met nog een fijngesnippert uitje.
een flinke hand rucola, enigszins fijngeknipt
Naar smaak 1 stengel fijngesneden bleekselderij
3 wraps natuurlijk (of meer, wij hielden voldoende saus over voor nog 2-3 wraps).
Werkwijze:
Alles klaar zetten in bakjes.
Wraps bakken volgens aanwijzingen verpakking.
Alles erop leggen
Serveren.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten