Voor de verandering maar weer 'ns een weekmenu. Bijna alle gebruikte groenten (behalve venkel en paprika) zijn uit eigen tuin.
Zondag: spicy lentils (spliterwten) & spinach (wordt snijbiet in ons geval - recept volgt)
Maandag: Thaise roerbakgroenten (in dit geval wit van snijbiet, paprika en venkel - maar je kunt er vrijwel alles ingooien) met woknoedles en gebakken tahoe
Dinsdag: Aardappeltjes uit de oven met mayonaise, gekookte mais en een gebakken worstje
Woensdag: Sambal goreng boontjes met gebakken tahoe (met sesamzaad) en onze zelfgemaakte, niet te versmaden pindasaus, dan wel vegetarische roti met een eitje.
Donderdag: Gekookte aardappeltjes, vissticks en gekookte snijbiet (smaakt als spinazie).
Vrijdag: macaroni met tomatensaus, gehakt en geraspte kaas
Zaterdag: Hetzelfde als vrijdag of iets met pompoen.
Ergens deze week wil ik dan nog cheesecake met bramengelei maken om te trakteren.
Ergens deze week wil ik dan nog cheesecake met bramengelei maken om te trakteren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten