26 september t/m 2 oktober
Zondag: risotto met ratatouille
Maandag: couscous met ratatouille
Dinsdag: aardappeltjes uit de oven met gestoofde wortelsalade
Woensdag: Thaise roerbakgroenten van courgette, paprika en snijbiet met blokjes gebakken tahoe.
Donderdag: patatjes met gebakken kibbeling op een bankje aan het strand
Zaterdag: courgettesoep en risotto met ratatouille
Zondag: Patatjes met gebakken kibbeling op het strand
24 t/m 30 september
We hebben niet alle dagen uitgebreid geluncht. Op de dagen dat ik / we dat wel deden werd het volgende genuttigd.
- Restje couscous met ratatouille
- Bietensalade met aardappel en ei en twee boterhammen met kaas en mosterd.
- Courgettesoep met gestoomde makreel, en boterhammen belegd met zelfgemaakte burgers, gebakken kastanjechampignons, plakjes tomaat, plakjes komkommer en wat mayonaise.
- Warme broodjes met gestoomde makreelsalade (recept volgt nog), komkommer, tomaat en rucola.
- courgettesoep met couscous en ratatouille

Geen opmerkingen:
Een reactie posten